hoe is bima tot stand gekomen?

Hi! Ik ben Bianca, de oprichtster van BIMA. Mijn liefde voor diverse nagelstijlen met felle kleuren, nail art en subtiele nude tinten is al meer dan 10 jaar onveranderd.

In het verleden bezocht ik nagelsalons, maar de uitdagingen met het plannen van afspraken en stijgende kosten brachten me naar zelfgellakken thuis. Hier werd ik helaas nooit een pro in. Het was vaak niet strak, ik kon geen nail arts maken, het begon te chippen en ik was urenlang bezig te zijn met het aanbrengen en verwijderen.

Toen ontdekte ik gellak stickers, een gamechanger! Ze besparen mij kosten en tijd en ik kan weer genieten van mooie nail arts.

ons doel

Mijn doel is eenvoudig: zoveel mogelijk mensen blij maken met onze gellak stickers en een uitgebreid assortiment aanbieden.

Bij BIMA houden we van keuzemogelijkheden, daarom bieden we meer dan 50 prachtige gellak designs aan. Daarnaast bieden we een groot assortiment aan met normale nagel wraps/stickers voor de mensen die geen UV lamp willen gebruiken of een allergie voor acryl hebben.

Of je nu van opvallende kleuren houdt, subtiele tinten, of zelfs een combinatie van beide wilt, we hebben voor ieder wat wils.

Het beste van alles? Je hoeft geen creatief genie te zijn om van mooie nail art te genieten. Met BIMA's gellak stickers breng je moeiteloos een nieuwe manicure aan. Ontdek het gemak en de veelzijdigheid van onze collectie en geef je nagels de liefde die ze verdienen. Veel plezier met shoppen!

SHOP GELLAK STICKERS